Länge sedan sist (summering av hösten 2020)…

Okategoriserade

Jaha, då är det nytt år. Sverige ser inte likadant ut som för ett år sedan och hästskokastningen har fått lida av pandemin. Efter Vaxholm Open och Färsna Cup i augusti och september blev det en resa ned till Carlskrona cup i slutet av oktober. Man kan säga att samtliga Vaxholmsdeltagare underpresterade något, men det var trevligt att komma ned till Karlskrona och träffa lite hästskovänner.

Under hösten har Pascal Letter drivit hästskocafé ”Pitch & Waffles” på Färsna gård i Norrtälje. Glädjande nog kunde Kristian Jältsäter hålla Vaxholms fana högt och tog hem Maraton 10:an (Man kastar 10 skor på raken) för höst/vintersäsongen 2020 med en poäng på 118. Vi får se vad det landar på under vårsäsongens tävling, just nu är Kristian i ledning med 101 poäng men det kommer troligen inte hålla hela våren.

Klubbmästerskapet utomhus hösten 2020 vanns av Björn Landberg på förkrossande 376 poäng (nytt klubbrekord på 50 kast). Tvåa blev Mattias Zetterlund och trea Mikael Klaving.

Under hösten har några matcher spelats i seriespelet, både Vaxholm HSK 1 och vårt kombinerade lag med Balders, Skärgårdsalliansen, har presterat helt ok och ligger 2:a och 3:a. Just nu är det paus i seriespelet i väntan på att pandemin ska lugna ned sig. Förhoppningsvis återupptas serien så fort som möjligt när restriktionerna släpper.

 

Återkommer när det kommer igång igen på allvar med hästskokastningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *