Vaxholm Open 2020

Tävling
Regerande mästaren från Vaxholm Open 2019, Peter Olsson.

Den 15 augusti är det dags för Vaxholm Open. Årets startfält blir ännu starkare än förra året. Bland deltagarna i år finns regerande mästaren Peter Olsson. Förutom honom är även Kent Sundahl (1:a herrklassen på ute-SM 2020) och Sandor Bodi (Flest SM-Guld genom tiderna) anmälda. Dessutom får vi se flera av de duktiga kastarna från Vaxholm, bland annat alla som kom topp 3 på distriktsmästerskapet inomhus i mars. Regerande stockholmsmästare inomhus, Erik Smiding, kommer att spela i Vaxholm Lag 1, tillsammans med Björn Landberg, Björn Gabrielsson och Kristian Jältsäter. Från Norrtälje kommer Balders HSK med en stark uppställning, och siktar på att utmana i lagtävlingen. Återstår att se om det dyker upp fler lag som vill vara med om en riktigt rafflande hästskotävling.

Uppskattningsvis beräknas 40-45 deltagare, vilket är passande med tanke på folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Plats: Eriksö Camping, Norra ängen

Tid: 10.00-15.00 (Inkastning från 10.00, tävlingen börjar 11.00)

Anmälningsavgift: 70:- per spelare (Under 12 år gratis)

Alla är välkomna, senaste anmälningsdag är 13 augusti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *